Screendump - ForsideJeg har valgt at lave et helt nyt spil, som stadig er under udvikling, men burde have alle de krav der var sat til PF3.
Spillet hedder “Zombies in the Forest” og går ud på at slå de zombier ihjel der kommer for selv at overleve. Man er fanget i en skov og skal derfor overleve længst muligt.

Man skyder på venstreklik på musen og peger også med musen.
For at gå bruger man “W” for at gå frem, og “S” for at gå tilbage.

 

Key-input

Key-input

Jeg har valgt at bruge Array på en lidt anden måde, da jeg ikke helt vidste hvordan jeg skulle bruge det i spillet. Jeg tænkte derfor at jeg kunne styre musikken i spillet ved hjælp af Array. Der er to forskellige sange/melodier i mit spil, og man kan skifte mellem dem ved at trykke på “T” for at få den næste sang, og “R” for at komme tilbage til den første sang.

Array

 

GML: https://dl.dropboxusercontent.com/u/10233693/Zombies%20in%20the%20Forest/Zombies%20in%20the%20Forest%20v1.gm81

Exe: https://dl.dropboxusercontent.com/u/10233693/Zombies%20in%20the%20Forest/Zombies%20in%20the%20Forest%20v1.exe.exe

Leave a Reply